Nosači POS terminala

Korišćenjem nosača EFT POS terminala kompanije Onel Sistem d.o.o. ostvarujete značajno poboljšanje zadovoljstava Vaših kupaca i dobijate na dodatnoj marketinškoj vrednosti Vaše kompanije. Vaši kupci će na komforan način ukucati svoj pin i izvršiti plaćanje karticom.

Pored ovoga dobijate na značajnoj uštedi i organizovanju radne površine obzirom da su nosači POS terminala konstruisani tako da ne uzimaju mnogo prostora na kasa pultu.

      

Nosači EFT POS terminala obezbeđuju efikasnu zaštitu POS terminala od padova i dodatnog habanja što dovodi do smanjenja troškova održavanja kao i kontinuitet korišćenja POS terminala, a na kraju obezbeđuje zadovoljnog kupca i neometan proces naplate.

Specifičan način montaže nosača POS terminala obezbeđuje stabilnost i siguran rad sa terminalima na samom mestu prodaje.
Nosači podržavaju najzastupljenije modele uredjaja na tržištu, a mogu se prilagoditi svim POS terminalima, Pin-pad uređajima I fiskalnim printerima. Dodatna vrednost nosača POS terminala je i mogućnost montaže displeja fiskalnog printera na stalak kao i Bar-code skenera.

      

Pored nosača POS terminala kompanija Onel Sistem d.o.o Vam nudi I nosače fiskalnih kasa, POS računara, PC kasa (ECR) kao I modifikovane nosače monitora koji su prilagođeni potrebama savremenog maloprodajnog objekta.

Kontaktirajte nas i tim saradnika će Vam pomoći u odabiru pravog rešena za Vaš prodajni objekat.