Kompanija ONEL SISTEM doo nudi proizvode električne opreme koji zadovoljavaju najviše kvalitete uz odgovarajuci i povoljan odnos cena – kvalitet i uštedu električne energije tokom eksploatacije uz izuzetno zadovoljstvo korisnika. Između ostalih proizvoda izdvajamo:

-          Rasveta

o        LED panik rasveta

♦         Brojni objekti su u obavezi po zakonu da poseduju nužna svetla – panik rasvetu . Reč je o objektima kao što su sve stambene zgrade sa više od 5 spratova, svi javni, državni i vojni objekti kao što su bolnice, sudovi, obdaništa, škole, državne ustanove i organi itd.

♦         Pored svih onih koji su obavezi, panik rasveta može biti odlična investicija za svaki dom, zgradu ili poslovni prostor.

♦         Iz našeg programa LED rasvete možemo Vam ponuditi model koji je idealan za primenu kod panik rasvete. Pored modernog i ekskluzivnog dizajna, karakteriše ga i minimalna potrošnja. Dostupan je u tri boje :

o        LED industriska rasveta

o        LED poslovnog prostora rasveta

♦         Prostor u kome obavljamo svoje poslovne aktivnosti je prostor u kome provodimo minimum trećinu vremena u toku dana,. Ovo izražava potrebu za opremanjem i dekoracijom tog prostora u cilju zadovoljenja funkcionalnih i estetskih potreba, kao i potrebe za ostavljanjem utiska na buduće poslovne partnere i posetioce poslovnog prostora.

♦         LED rasveta objedinjuje sve ove potrebe na vrlo jednostavan način. Pored dopune nedostatka dnevne svetlosti (LED rasveta se ponaša kao prirodna dnevna svetlost), ona će fantastično ukrasiti, modernizovati i izdvojiti vaš poslovni prostor od drugih, pri čemu će vaši izdaci za električnu energiju biti drastično umanjeni

♦         Sa punim razlogom se danas o LED rasveti govori kao o spoju neponovljivog vizuelnog doživljaja i funkcionalnostii ustede led rasveta je idealno rešenje za osvetljenje Vašeg poslovnog prostora.

♦         35% usteda energije

o        LED stepeniste rasveta

o        LED dvorisna rasveta

o        projektovanje i ugradnja reciklaza

-          Svetleće reklame

-          Uređaji za zaštitu i ublažavanje uboda insekata

-          ONEL cable management - Projektovanje, izgradnja savremenih  kablovskih resenja za upravljanje,koji kombinuju fungcionalnost sa stilom po veoma konkurentnoj ceni.

-          Specifične računarske periferije i dr.

Kompanija ONEL SISTEM doo može obezbediti sve potrebne elemente za implementaciju informacionih tehnologija preduzeća. Kompanija ONEL SISTEM doo trguje proizvodima renomiranih proizvođača IT opreme uz podršku specijalizovanih partnera ovlašćenih od strane Vendora.  

Pored nabavke IT opreme od računarskih periferija preko radnih stanica sve do kompletne infrastrukture  konsultanti kompanije ONEL SISTEM doo će Vam pomoći u odabiru opreme koja će uz najbolji odnos cene i kvaliteta doprineti poboljšanju poslovnih performansi Vaše kompanije. 

 

Kompanija ONEL SISTEM doo Vam može ponuditi širok spektar ambalaže (repromaterijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda) za sve potrebe pakovanja. U ponudi Kompanije ONEL SISTEM doo se nalazi flaksibilna ambalaža, etikete, kartonska ambalaža, specijalna ambalaža za pakovanje prehrane i dr.

Uz saradnju sa renomiranim proizvožđačima ambalaže kompanija ONEL SISTEM doo može ponuditi rešenje za sve specifične zahteve za pakovanje. Ambalaža koja se nalazi u ponudi zadovoljava najviše standard za pakovanje uz posedovanje sertifikata koji omogućavaju direktan dodir sa prehrambenim proizvodima.

Takođe se u ponudi kompanije ONEL SISTEM doo nalaze i polipropilenski i polietilenski filmovi sa barijernim svojstvima koji mogu odgovoriti svakom specifičnom zahtevu.

Kartonska ambalaža sa ili bez štampe može koristiti za pakovanje kako industrijske robe tako i pakovanje HORECA proizvoda.

Ambalaža kompanije ONEL SISTEM doo predstavlja Vaš proizvod krajnjem kupcu i zapravo je alat marketinške komunikacije i predstavlja dodirnu tačku Vašeg proizvoda i potrošača. Na ovaj način se pospešuje prodaja proizvoda i utiče na poslovni rezultat kompanije.