Električna oprema – Onel electrical

Kompanija ONEL SISTEM doo nudi proizvode električne opreme koji zadovoljavaju najviše kvalitete uz odgovarajuci i povoljan odnos cena – kvalitet i uštedu električne energije tokom eksploatacije uz izuzetno zadovoljstvo korisnika. Između ostalih proizvoda izdvajamo:

-          Rasveta

o        LED panik rasveta

♦         Brojni objekti su u obavezi po zakonu da poseduju nužna svetla – panik rasvetu . Reč je o objektima kao što su sve stambene zgrade sa više od 5 spratova, svi javni, državni i vojni objekti kao što su bolnice, sudovi, obdaništa, škole, državne ustanove i organi itd.

♦         Pored svih onih koji su obavezi, panik rasveta može biti odlična investicija za svaki dom, zgradu ili poslovni prostor.

♦         Iz našeg programa LED rasvete možemo Vam ponuditi model koji je idealan za primenu kod panik rasvete. Pored modernog i ekskluzivnog dizajna, karakteriše ga i minimalna potrošnja. Dostupan je u tri boje :

o        LED industriska rasveta

o        LED poslovnog prostora rasveta

♦         Prostor u kome obavljamo svoje poslovne aktivnosti je prostor u kome provodimo minimum trećinu vremena u toku dana,. Ovo izražava potrebu za opremanjem i dekoracijom tog prostora u cilju zadovoljenja funkcionalnih i estetskih potreba, kao i potrebe za ostavljanjem utiska na buduće poslovne partnere i posetioce poslovnog prostora.

♦         LED rasveta objedinjuje sve ove potrebe na vrlo jednostavan način. Pored dopune nedostatka dnevne svetlosti (LED rasveta se ponaša kao prirodna dnevna svetlost), ona će fantastično ukrasiti, modernizovati i izdvojiti vaš poslovni prostor od drugih, pri čemu će vaši izdaci za električnu energiju biti drastično umanjeni

♦         Sa punim razlogom se danas o LED rasveti govori kao o spoju neponovljivog vizuelnog doživljaja i funkcionalnostii ustede led rasveta je idealno rešenje za osvetljenje Vašeg poslovnog prostora.

♦         35% usteda energije

o        LED stepeniste rasveta

o        LED dvorisna rasveta

o        projektovanje i ugradnja reciklaza

-          Svetleće reklame

-          Uređaji za zaštitu i ublažavanje uboda insekata

-          ONEL cable management - Projektovanje, izgradnja savremenih  kablovskih resenja za upravljanje,koji kombinuju fungcionalnost sa stilom po veoma konkurentnoj ceni.

-          Specifične računarske periferije i dr.